Edellisen kirjotukseni "huono läppä" sai hiukan ärripurria aikaan... Mutta mutta... Ei kai sen niin väliä, kyllähän nuo kommentit on tervetulleita. Myös negatiiviset :D Kiva tietää, että joku lukee! Toisaalta en ymmärrä miksi ihmisten pitää tulla avautumaan toisen kirjoituksille, sillä kukaanhan ei tätä MINUN blogiani pakota lukemaan ja omaksi ilokseni minä vain kirjoittelen. Ihmiset on erilaisia ja kaikki ei voi olla aina samaa mieltä kuin toiset :) Asiallisesti ilmaistuna myös erimielisyydet on kivoja luettavia :)

Mökillä oli ihanaa ja sääkin oli aivan mainio :) Käytettiin aikaa siivoamiseen, niin sisällä kuin ulkonakin. Seuraavalla kerralla on kiva mennä siistiin mökkiin. Elämä soljuu tällä hetkellä eteenpäin... Loppukuusta ois ovis ja sit ens kuun puolella nähdään, josko yritys ois tuottanut tulosta :) Nyt on sellainen olo, että vauvaa ei yritetä, vaan sen annetaan tulla, kun on tullakseen :) Näin sen kuuluisikin olla. En halua, että sitä tehdään kello ja kalenteri kädessä pakonomaisesti... Ja mikäs kiire tässä on :) Tekeminen  on kivaa ;D

Tilasin jonkin aikaa sitten netistä raskaustestejä, jotka tänään tipahtivat postiluukusta kotiini. Nyt niitä ei tarvi käydä ostamassa yksitellen apteekista. Ja tulihan se näin halvemmaksikin! Viisi testiä maksoi kaikkineen 15€.

Palailen taas myöhemmin linjoille.