Ultrassa tosissaan vahvistettiin, että laskettuaika on 9.5 eikä 10. niinkuin itse olin laskenut. Täytyy siis tuo laskuri vaihtaa joku päivä oikeaksi :)

Raskausoireita ei ole edes juuri laisinkaan. Nälkä on kova, mutta vatsalaukku pieni. Alavatsaa nippailee ja vihloo aina välillä, mutta eipä kohdun voi kuvitellakkaan kasvavan ilman pientä nippailua :D Myös kävellessä alavatsa tuntuu välillä inhottavalta, mutta vauhdin rauhoittaminen jeesaa tähän vaivaan. Pahoinvointia, eikä päänsärkyä ei siis enää ole, ja hajutkin alkaa olemaan jo siedettäviä. Nyt odottelen malttamattomana, että alan tuntemaan vaavin liikkeet. Istukka on takaseinässä, joten niiden pitäisiä tuntua suht aikaisin :) Ennen joulua joka tapauksessa :)

Huomenna tulee hoitolapsi ekaa päivää meille hoitoon ja odotan sitä kyllä innoissani. Ja niin tekee kyllä ukkokin :)

Masun kasvamisesta piti sanoa sen verran, että iltaisin turvotus on hurjaa ja masun huomaa aivan selkeästi. Aamuisin ei vielä merkittävää muutosta huomaa, ainakaan kukaan muu kuin minä :D Talvitakit ei enää mene kiinni, joten ens viikolla täytyy lähteä shoppailemaan,,, Onneksi äiti lupas maksaa sen reissun :)

Henna ja Eetu 12+0