En muista olenko puhunut pitkään aikaan pahoinvoinnista, mutta puhutaan nyt :P jatkuva paha ja etova olohan kesti vain muutaman viikon heti ensimmäisten viikkojen aikana ja muutti sitten muotoansa. Enää ei okseta, ainoastaan pahat hajut saa aikaseksi kakomista. Jos nälkä iskee, eikä siihen kutsuun vastaa kolmen sekunnin kuluessa, niin silloinkin iskee heti kuvotus ja heikotus. Noin jokapäiväiseen elämään tuo pahoinvointi ei enää vaikuta juuri mitenkään, kunhan muistaa syödä usein :) Nii ja tietysti tuo rakas siskoni joka on keskenmenon kerran kokenut näki tässä pahoinvoinnin loppumisessa selvät keskenmenon oireet ja pelotteli mua oikeen urakalla. Että kiitosta vaan :D Onneksi ultra on ensi viikolla ja sen jälkeen aletaan olemaan aika selvillä vesillä.

Nenän limakalvot on ottanu tän raskauden itteensä ja päättäneet alkaa aivan rutikuiviksi. Tämä yhdistettynä ikuiseen nenän tukkoisuuteen ja niistämiseen tuottaa paljon kipua ja veristä nenää. Täytyy varmaan hankkia tähän vaivaan jotain voidetta tai suihketta apteekista. Nukkumisesta on tullu kanssa iso ongelma. Mä heräilen muutaman tunnin yöunien jälkeen ihan pirteenä ja sitten menee pitkä aika ennen ku uni taas tulee. Aamulla on aina tosi ruusunen olo. Tänä yönä heräsin kaksi kertaa pääkipuun, mutta koska oon sisukas sissi, niin en ottanu särkylääkettä. Tästä johtuen sain olla maailman paras tyttöystävä ja herättää kullan töihin ja pakata eväät mukaan ja pussata ovella heipat :D Nii hei ja mikä parasta. Finnit on palanneet. Tällä hetkellä naamassa on ainakin viis ihanaa näppyä. Mahtavaa.

 

Eilen oli kullan kanssa vuosipäivä. Niinku se itse asian ilmaisi, niin olen jaksanu katella sen naamaa jo kolme vuotta :D Välilä paremmin ja välillä huonommin ;) Ei mutta eilen oli oikeesti tosi kiva ilta. Oltiin lintisin valokarnevaalia kattelemassa ja sit syömässä. Niin ja tohon edelliseen kirjotukseen viitaten pakko sanoa, että innostu se illalla sitte johonki muuhunki ;D Pakko vielä mainita, että oikesti mä rakastan tuota ukkoani enemmän, ku mitään. Ettei mun jutuista jää sellanen maku, että olisin ihan väärän miehen kanssa.

 Mutta valtakunnassa kaikki hyvin ja hormonitkin tuntuu olevan nyt aika tasoissa. Tää lähtis nyt jatkaa unia