Rokote sai tosissaan eilisen olotilan aika huonoksi. Aamulla herätessä olo onneksi ihan normaali, pientä käsikipua lukuunottamatta :)

Sokerirasitus oli tänään ja eilen piti aloittaa paasto kahdeksalta illalla. Eilen oli tosissaan sen verran huono olo, että ei paljoa ruoka maistunut, joten aloitin paaston aikalailla masu tyhjänä. Myöhään illalla iski hirveä nälkä ja jano, mutta sain onneksi unta ja nukuin aamuun saakka. Sitte kipitin labraan jossa otettiin verikoe ja sain kaksi mukillista sokeriliuosta juotavaksi. Vetäsin se kulauksella alas ja lähdin odotustilaan odottamaan, että tunnin päästä otettais taas verta. Siinä ekan tunnin aikana tuli aika huono olo. Oksetti ja hikoilutti. Istuin sisukkaasti ja verikokeen oton jälkeen seuraava tunti meni jo paljon paremmin. Vikan verikokeen jälkeen olo oli jo ihan normaali ja lähdin hipsimään himaan. Olin varannu mukaan pari luumua, mutta ei maistunut. Testin jälkeen olo on ollu ihan normaali :) Tuloksia ajattelin kysellä neuvolassa ens viikolla, kun on muutenki aika sinne.

Ruokahalu on nyt pari viikkoa ollu ihan olematon ja oon selvästi laihtunu. Edes roskaruoka ei tee kauppaansa :D Koitan kuitenki joka päivä syödä edes jotain pientä. Ja vauvahan imee musta kaiken tarvitsemansa, joten ei hätää :D Täytyis varmaa noita raskausvitamiineja koittaa taas muistaa syödä, sillä nyt neki on jääny ihan totaalisesti.

AGU-testien tulos soitettiin tänään ja mä en ole geenin kantaja, joten ne ei edes testannu ukon verta... Kaikki siis hyvin :) Myös normi seulontojen (down) tulos oli normaali, joten näillä näkymin voidaan odottaa tervettä lasta :)