Tänä vuonna meille syntyy vauva... Hurjaa!

Oon ihan täynnä intoa ja en millään malttais odottaa toukokuuta. Toisaalta selkä on taas särkenyt niin kovasti, että alan olemaan aika valmis synnyttään :D Häntäluukin otti jostain itseensä ja istuminen tekee kipeetä. Kohtu taitaa kasvaa aika vauhdilla ja se aiheuttaa välillä ikäviä kipuja vatsassa, mutta ne on aina hetkessä ohi. En tiedä on kohtu oikesti jo niin iso, että osuu kylkiluihin saakka, vai onko syyllisenä kohdun tieltä liikkuvat siäelimet, mutta kylkiluissa tuntuu ikävää painetta ja ne on hellinä. Täytyy varmaan kysästä torstain neuvolassa tota. Eetun likkkeet on muuttuneet paljon kovemmiksi ja tuntuvat jo tosi selvästi kädellekkin :) Vielä ei kuitenkaan taida masun päälle näkyä liikkeet. Närästys on helpottanut, ei sitä ole ollut enää, kuin ihan satunnaisesti. Eiköhän se sieltä vielä kuitenkin palaa :D Niin joo, huomattiin ukon kanssa, että mun vatsa on muuttunut ihan karvaiseksi. Ajattelin siitäkin kysästä neuvolassa ja varmistaa, että kai tää lumimies-luukki jää sit synnärille. :D Onneksi noi karvat on kuitenki niin vaaleita (linea negraa lukuunottamatta), että ei niitä ehkä kaikki huomaa. Upeeta tää raskaana olo. Hehkeetä ja sillee.  Mä kyllä edelleenkin odotan sitä hehkua... Missälie viipyy?

 

Eetu on saanut alesta kauheesti tavaraa, mutta päälimmäisenä mieleen jäi mummon ostama housut&paita-seitti, jossa on kraka :D Päädyttiin myös ostamaan toisetkin vaunut pikkutyypille. Niihin toisiin olisi pitänyt ostaa uudet renkaat ja ajateltiin, että ostetaan sitte samantien koko rattaat :D Nämäkin on siis käytetyt, mutta kuitenkin himppasen uudempaa mallia :D ja parasta näissä vaunuissa on ISOT pyörät.  Pistetääs kuva:

 

 

Nuo on siis Oraksen 2004 mallistosta. Olleet yhdellä vaavilla käytössä. Mä tykkään hurjasti tosta väristä :) Sisällä on sitte pehmeä kantokoppa ja kun sen ottaa pois, niin nuista saa rattaat. Hiukan alle kahden sadan nuo ostettiin ja ainakin kokeilun perusteella kulkee tosi hyvin hangessa ja rapussakin :)

Sain ukolta joululahjaks tehosekottimen (tietty OBhoon chillin) ja nyt tehdään vähän väliä ihania smoothieta... Siispä keittiöön käy tieni :)