Aika ei riitä mihinkään :( Haluaisin niin kovasti päivitellä tänne meidän kuulumisia useammin. Jäisi itsellekkin muistoja, mutta yksinkertaisesti en ehdi. Tänään oleen ensimmäistä kertaa viime päivityksen jälkeen koneella.

Meidän pienokainen on huono nukkuja. Päivisin mennään monesti ekoille päikkäreille vasta kahden jälkeen. Öisin heräillään tunnin tai kahden välein syömään. Himppasen alkaa väsyttämään tää. Jos ollaan liikenteessä autolla tai rattailla, niin vauva nukkuu, kuin enkeli. Kotona ei päikkärit kuitenkaan maistu ja edes rattaisiin nukuttaminen partsilla ei sovi pikkuherralle. Tosi tylsää :/ Tällä tyylillä ei pääse ikinä ite ottamaan päikkäreitä.

Vauvalla on nyt viime perjantaista saakka ollut tosi tiheä imu päällä. Päivisin syödään kummatki rinnat puolen tunnin välein. Tää tyyli sitoo mua tosi paljon ja välillä meinaakin vessassa käyminen ja syöminenkin olla mahdotonta. Syöntien välissäkin elo ja olo on vaan kitinää. Sylissä pitäis olla ja äidin pitäis leperrellä koko ajan. Huomenna on ylimääräinen neuvola, jotta tarkistetaan miten pikkusen paino on noussu. Mäkun olen alkanut jo epäilemään, että saako vauva tarpeeksi maitoa. Eikai tollanen jatkuva tissillä olo ole normaalia. Tai en mä ainakaan jaksa kovinkaan kauaa tätä. Mä haaveilen niin paljon siitä, että pääsisin käymään yksin lenkillä, tai että voisin ottaa päikkärit. Puolessa tunnissa ei ehdi kumpaakaan. :/ Koitan vaan muistutella itselle, että tämä on väliaikaista. Rankkaa silti.