Ristiäiset oli ja meni. Eetusta tuli ihan oikeastikkin Eetu ;)

 

Kaikki meni tosi hyvin. Ruokaa oli sikana liikaa, mutta ai että kaikki oli hyvää :) Sain ihan hirveästi apua ruokien tekoon ja ylipäätänsä kaikkeen. Maailman suurin kiitos kuuluu mun vanhemmille, sekä kummeille :) Pappi oli ihana ja puhui tosi kauniisti. Kappelissa oli n. 40 astetta, joten kellekkään ei kyllä tainut jäädä mieleen muuta, kuin järkyttävä hiki :D Onneksi juhlapaikalla olikin sitte jo himppasen viileämpää ja tilavampaa :) Juhlien jälkeen jätin pojan isänsä hoiviin ja lähdin käymään terassilla. Kyllä vapaus maistui hyvältä ;)

Pojun kanssa käytiin neuvolassa tiistaina. Uudet mitat oli 5,8kg ja 59cm. ISO poika :) Neuvolan täti ei meinannu uskoa, että pelkällä tissimaidolla ollaan tollanen jötikkä kasvatettu :D Eetu sai myös ekan rokotteen, ja sitte jännäiltiin, että saadaanko jotain kamalia oireita kastejuhlan kunniaksi. Onneksi selvittiin ilman mitään. Ehkä se laukkuun varoiksi pakattu kuumelääke varmisti asian :)

Yksi asia, jonka oon kokonaan unohtanu täällä mainita on se, että me muutetaan. Vihdoin, vuoden hakemisen jälkeen meille irtosi Kolmio, mun vanhempien läheltä. Ollaan ihan jätti iloisia :) Nyt saan lapsenhoito apua paljon helpommin, ja voidaan liikkua kävelleen. Myös mun sisko asuu lähellä, joten sovittiin, että hänen syksyllä ekaluokalle menevä poikansa tulee sitten meille iltapäivähoitoon. Tätäkin odotan kovasti. Ihanaa saada syksyn ja talven pimeisiin päiviin seuraa. Tai siis seuraa, joka tekee muutakin, kuin syö ja kakkaa ;) Näin ollen siis loppukuuksi luvassa kovia kiireitä. Saa nähdä ehdinkö ennen muuttoa enää pävittelemään.

Eetun kanssa elo on ollut edelleen hankalaa. Kyseltiin jo neuvolastakin neuvoa, siihen millä saataisiin poika nukkumaan. Neuvoja ei herunut. Kuulemma on ihan ok, että 2kk muksu nukkuu vain pienet päikkärit ja 6h yöunet viidessä pätkässä. JEP! Lopulta oltiin sitten ukon kanssa niin poikki tähän rytmiin, että annettiin poika mun  vanhemmille yöhoitoon. Tankkasin illalla poitsuun kummatkin tissit ja pistin sen sänkyyn. Sitte me lähdettiin kotiin. Pikkunen oli heränny samantien (niinku aina kotonakin) ja sitte porukat oli ympänny sille 2dl korviketta masuun. Eetu oli vetässy ne hyvällä ruokahalulla. Seuraavan kerran Eetu olikin sitten herännyt neljältä syömään desin korviketta ja jatkanut siitä unia aamuun. Aamulla, kun mentiin hakemaan poikaa en tosissaan meinannu uskoa tota todeks. Se oli nukkunut yhteensä 10h yhdellä heräämisellä. WAU! Aika huima ero meidän öihin. Siinä sitte aamulla yhdessä pohdittiin koko perheen voimin, että näin se vaan on, että Eetu tarvii rintamaidon lisäksi vähän korviketta, jotta se saisi masun täyteen. Nyt ollaan sitte menty kotona kaksi päivää niin, että on annettu n.2 purkkia korviketta päivässä rinnan lisäksi. Ja siis te ette usko minkä eron se on saanut aikaan. Eetu nukkuu nyt kolmet kunnon päikkärit ja saattaa simahtaa viel lisäksi pikkupäikkäreille. Tää on suorastaan taivas, verrattuna entiseen. Viimeyönä poitsu heräs kaks kertaa, mutta toinen johtui kyllä siitä, että kakka tulvi sänkyyn. Jos täällänen meno nyt jatkuu, niin lupaan olla maailman onnellisin äiti ja lupaan myös muistaa nukkua päikkäreitä vauvan kanssa. Ennen meinaan sitä mahista ei ole ollut.

Ukollakin alkoi kesäloma alkuviikosta, joten ollaan touhuttu hirmusesti kaikkea. Rannalla olo onnistuu helposti ison sateenvarjon (aurinkovarjona) ja rattaiden avulla. Tänään oltiin kirppiksellä myymässä :P Huomenna ukko lähtee työporukan kanssa risteilylle. Me jäädään sitte pojan kanssa kotiin jännäilemään, että miltä se kotielämä "yh-mammana" maistuu kahden yön ajan ;) Ja saattaapa olla, että ängetään mun vanhemmille toiseksi yöksi. Vastineeksi miehen kahden yön minilomasta mulle on sitte luvattu yksi yö hotellissa. Ehkäpä ton muuton jälkeen käytän sen :)

Nyt poistun hoitamaan iänikuista pyykkirumbaa :D

Henna ja Eetu 2kk

P.s. Terkkuja eilisistä grillibileistä: