Tai ikäähän hepulla on jo viikon verran yli, mut kuiteski... Käytiin ekaa kertaa uudessa neuvolassa ja uudella terkalla.. Kummatki kivoja :) Pituutta herralla nyt 64cm ja painoa 7,740 että ei mikään pieni mies :D Pituutta oli tullut lisää 5cm ja painoa 2kg, eli hyvin kasvaa korvikkeella ja vellillä. Kiinteiden aloittamisesta ei ollut mitään puhetta. Mulla ei ole mikään kiire niitä aloittamaan. Ehkä sitte nelikuisena :)  Mä luulin, että pituutta ois ollu enemmänki, meinaan käytössä on jo 74 vaatteet.. Mutta minkäs teet, kun 68 ei mee masun kohdilta kii :D Onneksi hihoja ja lahkeita voi kääriä. Rokotteitakin tuli tänään. Ukkoi oli värvätty mukaan reissulle, koska mä jännäsin sitä ekaa rokotetta. Mutta eipä Eetu ees huomannu koko operaatiota. Vielä ei ainaskaan ole tullut mitään oireita, mutta toisaalta rokotteesta onkin vasta 5h. Yöllä saattaa selvitä kylmä totuus :D Toisena rokotteena saatiin suun kautta rotavirus. Pikkunen maiskutteli taas sen hyvällä ruokahalulla. Viimeksi ei mitään oireita siitä tule, joten toivotaan samaa jatkoon :) Erityis maininnan eetu sai niskastaan jota kannattelee tosi hyvin.

Ostettiin Eetulle uudet vaunut, koska edellisissä ei ole selkänojan nosto/lasku mahdollisuutta muuten, kuin rullaamalla sellasista tyhmistä pyöristä. Makuullaanhan tuo ei enää vaunuissa viihdy, paitsi nukkuessaan. Ostettiin käytetyt Abc:n desing yhdistelmät. Kivana pikku yllärinä huomasin tänään vaunulenkillä, että yks pyöristä on tyhjä, eikä ilma pysy sielä, vaikka pumppasin. Siispä huomenna ostamaan uutta fillaria. Muuten oon tyytyväinen ostokseen. Ja jos joskus tehdään toinen lapsi, niin sille tulee suoraan yhdistelmät! Ostoslistalle imestyi myös uus autoistuin. Meillä on ollut nyt käytössä Brion kaukalo, joka ostettiin  kaverilta käytettynä. Tähän saakka se on toiminu tosi hyvin ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä ton telakka systeemin toimivuuteen. Kuitenkin nyt tuo kaukalo on jäänyt pieneksi Eetulle.  Pituudesta tuo menis siihen varmaan vielä monta kuukautta, mutta hartioiden kohdalta se jää pieneksi jo nyt. Harmi. Normaalisti lapset istuu vähintään puol vuotiaaks kaukalossa. Ja tuo Eetun pieni ikä tekee myös uuden istuimen oston hankalaksi. Vaihtoehtoja noin pienelle ei montaa ole....

Tänään neuvolassa terkka kysyi, että osaako Eetu tarttua jo leluun. Vastattiin sitten, että ei muuta kun vahingossa. No sitten pari tuntia sen jälkeen kotona eetu oppikin sen taidon xD Meinas vissiin, että kai se on näytettävä, että osaanpas :D

Viikonloppu meni hampaita itkiessä. Tulipa muuten kokeiltua sekin, että nestemäistä kipulääkettä on tosi vaikee saada huutavan lapsen kitaan :D Tai no sinne suuhunhan sen saa hyvin, mutta mahaan ei :D Käytiin sitten ostamassa suppoja. On ne helpompia, vaikka toisen peppuun ei olekkaan kiva mitään laittaa. Ei vaikka ois työkseenkin antanu kaikenmaailman peräruiskeita sun muita. Niin ja kun edellisessä kirjoituksessa mainitsin niistä menkoista, jotka oli tosi pienet ja kivuttomat. No, ne olikin vaan esinäytös. Mökillä alkoi sitte jytisemään. Luojan kiitos joku ihana nainen oli sinne siteitä jättänyt, muuten oltais oltu pulassa. Ja siis voi luoja. Nää menkat peittoo jälkivuodon ihan kymmenen nolla. En oo ikinä vuotanut tälleen. Ihan kamalaa. Huomenna soitan heti ajan lääkärille ja keskustelen jostain ehkäsystä joka samalla vähentäis vuotoa. Tälläsiä menkkoja ei voi kukaan kestää kerran kuussa. Hemppakin laskee varmaan aika hurjasti. Ja siis vitsi mitkä kivut. Burana 600 ja silti sattuu :/ Ukko ehdottikin jo, että jospa olenkin ollut tietämättäni raskaana ja saan nyt  keskenmenon. Melkeen voisinki uskoa tohon, meinaan ne kivut oli kyl kunnon supistuksia. No aika epätodennäköistä tuo on. Kortsut taitaa kuitenkin olla aika varma ehkäisykeino.

Huomiselle on varattuna liput Sisko tahtoisin jäädä-elokuvaan. Mun vanhemmat ottaa Eetun ja me saadaan ukon kanssa viettää ilta ihan kaksin. Ihanaa :)