Nyt jää sitten 68 vaatteet pieneks... Tää alkaa olee jo kamalaa.. ei näitä vaatteita ehdi hankkimaan siihen tahtiin, kun poika kasvaa. Toisaalta niitä ei sit myöskään ehdi käyttämään... Äh. Kai ton kasvun täytyy jossain vaiheessa vähän tasaantuu. joohan? Toisaalta tuntuu kyllä nyt, että pituudesta noi vaatteet vois viel mennäkkin, mutta jätkän pötsi on ottanu niin hervottoman spurtin, että sen takia vaatteet on nafteja :D Mä jännitän kovasti, että mitä seuraavassa neuvolassa sanotaan tosta painon ja pituuden kehityksestä :)

Mutta asiaan. Meidän uus koti on NIIIIIIIN IHANA! Vanha koti oli 70-luvun alussa rakennettu ja alkuperäisessä kunnossa. Tämä taas -02 rakennettu ja siisti :) Tärkeintä tässä on kuitenki se, että neliöt on käytetty oikeesti järkevästi. Pojallahan olis nyt oma huonekkin, mutta taidetaan kuitenkin näin alkuun pitää se meidän huoneessa :)

Tissittely on nyt sitte historiaa. Tissitkin ymmärtää se jo. Silti vaikka imettänyt en ole enää viikkoon, enkä pumpannutkaan moneen päivään, niin välillä tisseistä alkaa valumaan vähän maitoa. Ihan niinku raskausaikana xD Kaippa tuo sitte ajan kanssa loppuu. ihanaa on kuitenki se, että sain heittää rumat imetysliivit mäkeen ja kaivaa vanhat kauniit liivit tilalle. Öisinkin voi jo nukkua ilman liivejä ja liivinsuojia. Mahtavaa ;)

Poitsu alkoi imemään viime viikolla sellasia määriä maitoa, että soitin vanhaan neuvolaan (halusin soittaa myös siksi, että pääsisin kiittämään terkkaa hyvästä hoidosta :) )ja kysyin vellien aloituksesta. Lupa tuli. Siispä viime keskiviikkona rankan muuton jälkeen iskettiin poitsulle korvikkeen sekaan pikkasen velliä. Hyvin uppos. Nyt pari iltaa ja aamua tyyppi onki sitte vetässy jo koko kaksi desii ja enemmänki menis. Tyhmä äiti ei vaan enempää suostu antaan :D Vellin aloituksen myötä yöt muuttui taas paremmiksi. Vime yönä eetu kävi ysiltä nukkumaan, ja nukkui seiskaan. Välissä tankattiin vaan kerran kaksii desiä maitoa siinä neljän maissa. Äiti tykkää :)

Uusia taitojakin on opittu. Eetu joutui olemaan viime viikolla aika paljon hoidossa, että saatiin muutto pois alta. Ja jotta äidille tulis tarpeeks huono omatunto hoitoon jättämisestä, niin poika otti ja oppi mummolassa kääntymään selältä masulleen. Mä oon niiiiiiin katkera, kun missasin sen. Ja tietenkään tätä uutta taitoa ei oo voitu enää kotona uudestaan esittää. Eilen kun ukko lähti ekaa päivää loman jälkeen töihin, niin eetu päätti haistattaa sillekkin kukkasen ja oppia taas uuden taidon. Se oppi meinaan ottamaan leluista kiinni. Jos ennen se vaan hakkasi lelukaaren leluja, niin nyt se nappaa ne käteen ja heiluttaa. Helistinkin jäi jo kerrän käpälään kiinni :)

Tässä alkaa jo ite hyvin vahvasti unohtamaan kaikenmaailman vaivat mitä odotus ja synnytys toi tullessaan. Mä odotan jopa innossaini menkkoja :D Imetyksen lopettaminen sallii myös vihdoin ton hormonaalisen ehkäsyn aloittamisen. Ajattelin kysästä kyllä seuraavassa neuvolassa, että keneenkäs tääl uudessa paikassa pitää ottaa yhteyttä saadakseen ehkäsyn kuntoon. Papakin pitäis varmaan napata, edellisestä kun jo raskausaikana valitettiin olevan liian pitkä aika. Kumma alavatsakipu on vaivannu mua nyt viikon päivät. Välillä se on kipeämpi ja välillä parempi. Ihan niin kipeä se ei ole, että oisin itteäni lääkäriin saanu, mut melkeen. Täytyy tässä viel seurailla josko ne oiski vaan ne menkat tekemässä tulojaan. Olihan mulla tosi kipeet menkat ennen synnytystäkin.

Nyt taas takaisin perhe-elämän pariin ;)

Henna ja Eetu kohta 3kk