Nonni. Olihan juhlia yhdelle viikonlopulle. Äidin järjestämät pippelipartyt meni loistavasti. Ainoa miinus oli, että esittelijältä loppui tuotteet kesken, kun ihmiset innostuivat ostelemaan. Muuten kaikki meni tosissaan ihan nappiin ja stripparikin oli mahtava. Musiikkilaitteet reistas, mutta Mr Nev York veti sitte ihan oman shown ilman musaa :D

Meidän omat synttäri/tupari bileet meni kans tosi hyvin. Iltaa vietettiin ensin meillä seurustellen, syöden ja laulaen singstaria. Iltaa jatkettiin baariin, jossa mun sisko nolas mut iskemällä mut tyhjälle lavalle ja laittamalla koko baarin laulamaan onnittelulaulua :D

Eetun masuvaivat on nyt vähän helpottaneet (koputtaa puuta) cuplatonin ja maitohappobakteerien avulla. Ihan nappiin ei kyllä vieläkään mene, sillä ilmavaivoja on edelleen aika paljon ja kakka tulee 5-10 kertaa päivässä. Ei taida olla ihan normaalia? Soseiden maistelu aloitetaan taas tänään. Ketin just potun odottamaan, että poika herää.

Tänään alkoi myös muskari. Eksyttiin matkalla sinne, mutta avuliaiden ihmisten avulla löydettiin perille eikä edes myöhästytty :) Ryhmä oli pieni. Meitä oli yhdeksän mammaa ja lapsia tietty sama määrä. Ohjaaja oli kiva. Mä tykkäsin kokonaisuudessaan koko hommasta ja Eetukin tuntui tykkäävän :) Onneksi ilmottauduittiin. Hassua oli huomata kuinka pari 8kk vauvaa oli saman kokoisia, kun Eetu :D Huomenna starttaa sitte sellanen nuorten äitien kerho.  Odotan kyllä innolla ja suurella mielenkiinnolla :) Harmivaan se on iltapäivällä, joten jouduttiin sumplimaan tuolle mun hoitolapselle toinen hoitaja aina tiistaille :( Toivottavasti on sen arvosta :)

Niin joo. Soitin tänään autokouluun. Jätin sen n. kaksi vuotta sitten kesken ja nyt sain inspiraation lähteä takaisin. Varasin heti huomiseksi yksityiselle ajan tuota lääkärintodistusta varten. Ja taidetaan kävellä Eetun kanssa tuohon mun vanhemmille maksamaan tuo poliisimaksu. Meilläkun ei tulostinta ole ja kuitti täytyy tulostaa.... Vähänkö siistiä. Mulla on varmasti jouluun mennessä ajokortti! :)