Hurjasti on tapahtunu sitte viime kirjotuksen.

Maanantaina muskarissa eetun jyystäessä mun sormea huomasin, että ensimmäinen hamams oli tullu ikenestä läpi. Kaks päivää myöhemmin bongattiin sitten toinenkin :) Nyt on sitte kummatki alaetuhampaat läpi. Mutta kyllä niitä kitistiinkin. Pari yötä meni ihan pipariks. Nyt onneks on jo helpottanu.

Perjantaina käytiin sitte siel allergiasairaalassa. Testattiin yleisimmät ruoka-aineet ja maito. Samalla testattiin myös kissat ja koirat. Millekkään ei reagoitu edes pikkasen. Eli puhtaat paperit tuli sieltä. Kuulemma noi ruoka-aineet voi olla, vaikkei ne tossa iho-testissä näkyiskään. Jokatapauksessa me alotellaan nyt taas normi korvike ja katsotaan mitä tapahtuu. Muutenkin mä aloin olla jo itsekkin sitä mieltä, että ei tuolla maitoallergiaa ole. En tiedä oisko tolla pikkasen refluksiaa. Nyt kun on maisteltu soseita, niin olen huomannu, että jotkut tietyt soseet, kuten mango ja luumu aiheuttaa hirveästi puklailua ja kunnon kaaripukluja. Muuten pulkailu on vähän vähentynyt. Se on nyt ehkä sellasta normaalia? :D Täytyy vaan välttää noita soseita jotka selkeesti tulee herkemmin ylös.

Perjantaina sairaalakäynnin jälkeen kävin myös autokoulun teoriakokeessa ja läpi meni :) Olin niin onnellinen. Otin siitä kauheeta stressiä. Aikaa harjoitteluun ei meinannut löytyä, mutta selkeästi sain sitä jostain kaivettua, kun läpi pääsin :) Ens viikolla alkaa sitte taas ajotunnit. Täytyy ehkä käydä ukon kanssa ajelemassa jossain tuol mettäteillä ennen sitä ekaa tuntia. Muuten menee koko ajotunti siihen, että mietin mitenkäs se auto lähtikään liikkeelle. ;)

En ole tainut kertoa, että anoppi asuu meillä. Anopilla on alkoholiongelma, joka johtuu suurimmaksi osaksi pahasta masennuksesta. Toi on paha noidankehä, juominen ruokkii masennusta jne.... Mutta nyt on rouva ollut meillä vähän yli viikon selvänä, syönyt lääkkeensä ja alkaa olla voimissaan. Toisaalta on ihanaa, kun kotona hyörii kokoajan joku, jolle voi tarpeen vaatiessa antaa eetun ja joka auttaa kotitöissä. Toisaalta taas kokoajan joutuu olemaan vähän varoillaan. Tai siis ei voi olla ihan oma itsensä. Suihkusta ei voi marssia alasti makkariin jne... Tiedätte kyllä mitä tarkoitan :D Anopilla on eetun huone käytössä, Eetun kaikki kamat on siirretty meidän huoneeseen, pinnasänkyhän siellä oli jo muutenkin :)  Ja arvatkaa vaan harrastetaanko tässä talossa seksiä? Makkarissa ei uskalla, ettei eetu herää ja muita vaihtoehtoja ei sitte jääkkää. Alkaa jo vähän ärsyttää. No täytyy vaan muistuttaa itsellensä, että tää on vain väliaikaista.

Mulle tuli sinne kättärille aika. 26.10 eli pari viikkoa pitäis vielä odotella. Ja niiden koepalojen tuloksia saa odotella varmaan paljon kauemmin. Teen varmaan kärpäsestä härkäsen, mutta silti pelottaa.

Meille tulee tänään mun vanhemmat kylään. Ukko, anoppi ja eetu lähti sukuloimaan mä sain jäädä siivoomaan ja kokkaamaan. Innostuinkin oikeen kunnolla. Teen peppi pitkätossun voimavuokaa (ohje vauvalehdesrtä. Nea haluut tän!), sämpyläruutuja  ja marjapiirakkaa. Nam!!

http://www.elovena.fi/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Adwordsby2#/Resepti/5/338/

http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/4808/Helppo%20marjapiirakka