Saatiin eilen yllättäen vapaailta, kun mun sisko lupautu ottamaan Eetun yökylään. (Jouduin kylläkin vastapalveluksena imuroimaan niillä, mutta oli sen arvosta :D) Järkkäsin sitten illaksi kullalle yllärin. Vein pojan hoitoon jo aamupäivästä, siivosin kodin, tein ruokaa ja jälkkäriä, laitoin itseni nätiksi ja odotin kultaa kotiin. Oli kuulemma aika kiva ylläri :) Olin varannut illaksi vielä leffan ja leffaherkkuja. Illalla valvottiin taas turhan myöhään ja aamulla ukko joutui sitten heräämään töihin, mutta mäpä sainkin nukkua ruususen unta puoli kymmeneen saakka. Tai olisin saanut vaikka pidempäänkin, mutta silloin loppu uni. Sain tehdä vielä rauhassa aamutoimet ja sitten lähdin hakemaan poitsun hoidosta. Se oikein kilju riemusta, kun se näki mut :) Ja loppupäivän se olikin sitten ihan sylivauva ja mun perään. Illalla käytiin ukon isovanhemmilla. Eipä sielläkään paljon muu kelvannut, kuin mamman syli :D

Alkuillasta mun kaveri soitti, että tehtäiskö pitkästä aikaa jotain kivaa. Olin jo ihan intona ja sain ukoltakin luvan lähteä. Myhemmin selvisi, että "kivaa" on yhtäkuin ryypätään. Enpä sitten lähtenyt. Tuli vaan tosi kurja fiilis. Olin ollut jo niin fiiliksissä. No päästin sitten ukon lähtemään kavereidensa luo ja jäin itse Eetun kanssa kotiin. Vähän mälsillä fiiliksillä kuitenki.

Rahasta on taas äärettömän tiukkaa. Kämmäsin jonku aikaa sitten iskän auton ja siitä tuli kiva lasku. Systerin synttäreihin meni rahaa ja sunnuntaina ois sitten siskonpojan synttärit. Lahjojenki pitäis nykyään olla niin isoja ja kalliita. Huoh! täytyy olla vaan kurja täti ja ostaa jotain pientä. Tässä budjetissa 20€ on jo paljon! Ois niin makeeta ostaa jotain itsellensä joskus. Ens viikolla ois vielä auton katsastus. En tosissaan tiedä mistä rahat siihen revitään? Inhoon tällästä elämää! On kurjaa kun joutuu vähän väliä pyytämään helppiä vanhemmilta ja aina jos tulee joku hätä (tyyliin auto menee rikki) niin joutuu lainaamaan rahaa. Ennen meillä oli säästötilillä hätärahaa, mutta tän 9kk aikana ne on käytetty jo moneen kertaan. Enää puoli vuotta, sit pääsen opiskelee ja rahatilanne ei helpota yhtään! (tän tajuuminen oli kans aika jees) Eli enää pari vuotta. Sit voin ostaa itselleni jotain uutta ja miehelle uudet farkut rikkinäisten tilalle. Jee!