Eetulla oli nimpparit perjantaina ja se sai mun vanhemmilta nimpparilahjaksi keinuhepan. Aivan samanlaisen puisen, mikä oli mullakin pienenä.

Sunnuntaina kävin kirppistelemässä. Korsossa oli MLL:n lastentarvikekirppis. olin siellä jo ennen ovien avaamista jonottamassa. ja kyllähän se aikainen lintu madon nappas jne ;D Tein hyviä löytöjä Eetulle (sen lisäksi, että törmäsin siskooni siellä :D) Löysin ens talveksi uuden veroisen villapuvun, kesäksi sandaalit ja kahdet eri kokoiset uikkarit ja kevääksi ohuen kaksiosaisen ulkoilupuvun. Se on just hyvä esim hiekkalaatikko leikkeihin jne... Menin muuten just ettimään sitä villapukua, jotta olisin voinut ottaa noista kamoista kuvan tänne. Olin jättänyt sen parvekkeelle tuulettumaan ja nyt se on sitte tipahtanut alakertalaisten takapihalle henkareinee kaikkineen :D hahaa! Täytyy Eetun herättyä mennä pimpottamaan ovikelloa, josko ne ois vaikka kotona :D Tossa alhaalla on niin hirveesti lunta, että en oikeen voi mennä hakemaan sitä ulkokauttakaan :D.... Systeri teki kanssa mahtavia löytöjä loppukesästä syntyvälle pienokaiselleen. jatkettiin matkaa vielä Rekolan lastentarvikekirppikselle (villalyhty nimeltään... Löytyy gookkelista :D) Ja tehtiin sieltäkin hyviä löytöjä.

Mä kasasin Eetun huoneesta pois hoitopöydän ja vaihdoin samalla järjestystä. Tai yritin. Nyt en yhtään tiedä miten ne kamat sinne kasaisin. Joku lelulipasto sinne olis pakko kanssa hankkia. Kutsuin jo yhden kaverin kylään loppuviikolla. Voidaan sitten yhdessä miettiä mitä tonne keksis. Huone on kovin pikkuinen ja jo pinnasänky ja nojatuoli vie sieltä hirveästi tilaa. Toisaalta eipä sitä nojatuolia sielä enää ole pakko pitää, kun ei öisin syödä. No pistän joka tapauksessa kuvia, kunhan saadaan homma valmiiksi :)

Tein viime viikolla ma-ke töitä ja nautin hulluna :) Toisaalta ikävöin myös Eetua tosi kovasti. Tällä viikolla ukolla on vapaana torstai ja perjantai. Näillä näkymin olen töissä ainakin torstain. Tänään me lähdetään Eetun kanssa itikseen ostamaan mulle uus kännykkä ja kevätkengät, tullaan sitten ukon kyydissä sen töiden jälkeen kotio :) Saatiin muuten vihdoin meidän auto myytyä, jos kaikki menee hyvin, niin marssitaan huomenna rahatukon (kuulostaapa hurjemmalta, kuin oikeasti on :D) kanssa autokaupoille. Niin ja vissiin sitten tosissaan marssitaan, koska meidän auton ostaja vie varmasti auton tänään mennessään :D Toivottavasti ei tulis mitään takapakkeja, vaan saatais vihdoinki ostettua joku farkku... :)

 

Eetun uus lemppari homma on painia meidän jättinallen kanssa :D