Käytiin sitten keskiviikkona ostamassa matkarattaat. Aloin tutkimaan asiaa vielä tarkemmin ja päädyin lopulta Emman rattaisiin. Itäkeskuksen Lastentarvikkeessa oli alennuksessa Emman bmx litet, mutta päädyttiin lopulta pikkasen parempiin bmx:iin. Viime vuoden värit ois ollu tarjouksessa, mutta rakastuin tän vuoden malliston limenvihreisiin, joten ne lähti mukaan. Hintaan 119€ Eipä tuokaan niin paha :) Saatiin vielä vähän avustusta kummanki vanhemmilta :)

Käytiin eilen Ikeassa ja otettiin noi rattaat mukaan. On noi kyllä noihin yhdistelmiin verrattuna aika erillaiset :D Hyvällä tavalla. Noi käänty tosi pienessä tilassa, noi on sairaan helpot kasata jne... Suosittelen :) Ja Eetukin istui tosi tyytväisenä kyydissä. Ainoa ongelma on se, että paketista puuttui etupyörien lukot, mutta soittamalla liikkeeseen saatiin sovittua, että ukko hakee maanantaina töiden jälkeen kassalta puuttuvat osat :)

Timi ja Nea kävi kylässä viime viikolla. Oli niin kiva nähdä pitkästä aikaa. Ja oli kiva, että eetu pääs leikkimään toisen vauvan kanssa. Aika rajuja noi otteet kyllä vielä on :D Ja tietysti vieraille Eetu näytti kaikki vuosituhannen tyhmimmät temput :D

Taaperokärry on kovassa käytössä. Aika huteraa se meno edelleen on ja vieressä täytyy olla tukena, mutta hauskaa se on. Kärryjen kyydissä on myös hauska istua.

Ukko on ollut koko viikon flunssassa ja perjantaina oli vähän lämpöäkin. Viime yönä Eetu oli vähän räkäinen ja nukkui huonosti. Tänään se onki ollu hirmu kärttynen. Toivottavasti ei iskis mikään kunnon tauti! Huomenna ois muskarikin. En haluais millään jättää väliin.

Eilen Eetun kummitäti (serkkuni) käväs meillä kylässä. Seiskan aikaan jätettiin pojat oman onnensa nojaan ja lähdettiin nautiskelemaan muutamat siiderit. En muista koska ois ollu viimeksi niin kivaa. Juotiin tosissaan vaan muutamat, mutta puhuttiin ja naurettiin senkin edestä! Mun ois tehny vielä kymmenen aikaan mieli jäädä, mutta serkulla oli menoa. Onneksi tulin kotiin :) Aamulla oli ihana herätä ilman krapulaa ja pirteänä! Ollaan ukon kanssa varattu parin viikon päähän Kaija Koon keikalle liput. Vielä ei oo sovittu Eetullekkaan mitään hoitopaikkaa, mutta luotan, että jotain löytyy :) Nyt painun ukon kainaloon kattelemaan telkkaria ja nauttimaan Eetun päiväunista