Meillä ollaan TAAS kipeenä. Kolmatta kertaa parin kuukauden sisään :( Oltiin lauantaina lapsimessuilla, sen jälkeen Eetu tuli serkkupojan (8v) kanssa meille yöks. Seuraavana päivänä tuolla serkkupojalla alkoi vesirokko. Maanantaina alkoi Eetu kuumeilemaan ja olin ihan varma, että saatiin se vesirokko, mutta ei. Sairastetaan taas jotain himskatin turhaa flunssaa. Kuumetta on kokoajan 37,5-38,5. Lääkkeellä se laskee aina hetkeksi pois, mutta nousee kohta takaisin. HUOH! Ois ees ollu se vesirokko. Sitä sairastaessa ois tienny, että tää sama tauti ei tule enää koskaan takas.

Mulla oli tänään aika kättärillä. Ei saatu monista yrityksistä huolimatta Eetulle hoitajaa, joten ei ollut muuta vaihtoehtoa, kuin raahata kipeä lapsi mukaan :/ Säälitti! Mullahan löydettiin silloin 6kk sitten jotain solumuutoksia papa-kokeesta ja sen takia saan nyt ravata koepalojen otossa. Nyt sitten jännätään taas 1-2kk, että tulokset tulee. Kovasti lääkäri oli sitä mieltä, että suuria solumuutoksia ei olisi, että 6kk päästä taas uusi koepala. Saas nähdä. Inhottavaa tälläinen jatkuva epätietoisuus ja odottelu. Eikä se lääkärikäyntikään niin kiva ole. Koepalojen otto sattuu vähän ja kaupan päälle saa muutaman päivän vuodon :/

Huomenna olisi ajatuksena lähteä mökille avaamaan kevät. Sunnuntaille ja maanantaille on luvattu huimia, jopa 20 asteen lämpötiloja :) Meidän mökki on porvoossa järven rannalla. Ollaan suunniteltu sinne ihania remppajuttuja kesäksi. Tehdään rantaan jonkun näköinen huvimaja systeemi ja ainakin alkuun mä ompelen mökkiin uudet verhot ja ostan pirtin pöytään uuden vahakankaan. Tajusin muuten just, että tarvitaan mökille myös syöttötuoli. Jos ei muuta keksi, niin Ikeastahan saa sellaisen muovisen version alle kahdellakympillä :) Oma pinnasänky Eetulla onkin jo viimekesästä mökillä. Täytyy vaan laskea senkin pohja alas. Mä ootan niin innolla mökkikesää! Loppuviikosta meidät voi löytää porvoon rannasta ja vanhasta kaupungista syömästä wanhanajan jädeä ja nauttimasta päivästä ;)

Nyt tuo kipeä poikanen heräsi päiväunilta vaatimaan mamman sylkkyä ;)