Tänään oli siis ultra. Lainattiin oikeen iskältä autoa, että päästiin vähän turvallisemmin ajamaan tuolla lumisateessa. Täytyy kyllä sanoa, että on tuo Hyvinkään sairaala tähän keravaan nähden hiukan syrjässä. Ultrassa oli kaikki hyvin ja saatiin monta kuvaa (muistaakseni 6). Vauvalla oli kaks kättä ja kaks jalkaa ja kaikki muukin normaalia :D Tarkasti se ultraaja niitä sisäelimiäkin syynäs, eikä mitään vikaa löytäny. Vauvalla on kuulemma pyöreä pää ja sen koko vastasi muutaman päivän vanhempaa vauvaa, mutta muuten kaikki mitat vastas viikkoja. Niin ja uskaltauduttiin kysymään, sukupuoltakin ja kyllä se kätilö sen kertoi :) Hyvin varma on kuulemma tuosta sukupuolesta... Oli kyllä niin ihanaa katsella taas pikkuista  ruudulta ja kerran meinas tulla vähän tippa linssiin. Pikkuinen haukoitteli oikein isosti juuri, kun katselimme sen kasvoja. Voi jestas se oli suloista <3 Tosi hyvä fiilis jäi ultrasta ja jos kaikki menee hyvin, niin seuraavan kerran pääsemme kurkkimaan vauvaa sitten, kun sen pää mun jalkovälistä kurkkii :D

Päätettiin, ettei kerrota vauvan sukupuolta kaikille. Sen tietää tällä hetkellä mun ja ukon lisäksi vain meidän vanhemmat. Siskotkin jää nyt kylmästi ulkopuolelle tästä ;) Muutamalle kaverille ajattelin kyllä kertoa.... Ja jos joku täällä blogimaailmsassa tutuksi tullut haluaa tietää, niin voi sitä mun s-postista kysellä :) Kuvia saatiin vauvasta tosi kivasti. Ukko halus viedä ne töihin näytille ja lupas samalla skannata ne koneelle, joten lisäilen niitä tänne sitten, kun se ukkoseni on ne koneelle saanut :)

Tänään ilmoittauduttiin myös synnytyssairaalaan: Kätilöopiston Haikaranpesään. Mietin pitkään kolmen synnärin välillä (haikaranpesä, hyvinkää ja tammisaari), mutta pädyttiin sitten neuvolantädin ja ukon kanssa kimpassa tohon. Mullahan on siis toiveissa veteen synnyttäminen, joten se ei kovin monessa paikassa ole edes mahdollista. Mutta oon päätänyt, että teen ihan oman postauksen sitten tuosta synnytysasiasta. Haikaranpesään pääsyn edellytyksenä on se, että käy tukihenkilön kanssa  kaksi kertaa valmennuksessa. Toinen on synnytykseen liittyvä ja toinen lapsivuodeaikaan. Mä odotan noita ihan innolla, mutta ukko ei oikeen lämmenny :D Nää on vasta maaliskuussa, joten ihan vielä ei tarvi noita hätäillä... Jotain vapaaehtoisia valmennuksia on myös tarjolla, mutta niistä tulee kuulemma kotiin parin viikon sisällä lisäinffoa. 

Vauvanvarusteita alkaa joulujälkeen tulemaan meille urakalla. Jouluna on kuulemma vauvallekkin paketteja ja sitten joulupäivänä lupasin mennä hakemaan yhdeltä kaverilta vanhoja vauvan vaatteita pois. Tuon mun hoitolapsen pieniä vaatteita saan kuulemma myös mennä penkomaan lähiaikoina :) Sitte ois vielä yksi äidin kaveri joka lupasi pieniä vauvanvaatteita, mutta sen kanssa ei olla vielä sovittu mitään päivää. Sieltä saadaan myös rattaat sitten. Uskon myös, että joulun jälkeisistä alennusmyynneistä tartuu mukaan muutama vauvan nuttu...

Mä lähden jatkamaan loput joululeivonnat valmiiksi ja sitten teen joulusiivouksen... Huomenna luvassa riisipuuroa siskonluona ja sitten loppupäivä täyshoidossa mun vanhemmilla. Ukko viettää vielä tämän joulun oman perheensä kanssa. Ens jouluna tarvii sitte miettii, että missä ollaan... :)

Muuten toivotan vaan ihanaa ja rauhallista joulua kaikille.... Nauttikaa <3