Käytiin tänään pikkumiehen kanssa pornaisissa moikkaamassa kanssavaimoa ja Eetun tulevaa bestistä. Olipahan lähtö muuten hankalaa. Auto oli niin jäässä, että en meinannu saada ikkuinoita auki :D Muutenki päivä oli täynä sählinkiä. Eetu tippui vierailla sitteristä pää edellä (tietty) lattialle ja seuraavaksi se vetäs pöydältä lasin lattialle. Tietty se meni miljoonaks palaseks.... Kotimatkalla tajusin kymmenisen minuuttia ajeltuani, että Eetulla ei ollut vöitä. Tai olin köyttänyt sen oikeaoppisesti kiinni kaukaloon, mutta en sitten kiinnittänyt kaukaloa mitenkään autoon. Kun tajusin tän, niin sydän hyppäs kyllä kurkkuun. Äkkiä vaan seuraavalle bussipysäkille ja köyttämään istuinta. Auts   :( Puolustelen itseäni sen verran, että meillä on omassa autossa telakka, joten istuinta ei tarvitse ikinä köyttää, nyt olin sitten isän autolla liikkeellä ja homma unohtu.... Ehkäpä tästä oppi jotai!

 

Oon miettinyt meidän yöpuuhia ja varsinkin niitä heräämisiä. Viimeyönä Eetu heräs taas monta kertaa, ennkuin me ukon kanssa päästiin edes sänkyyn, lopulta meidän välissä pikkumies nukkui aamun saakka vaan yhdellä pienellä heräyksellä. Mietin tänään, että jospa me laitetaankin Eetu liian aikasin nukkumaan? Jos rytmiä kokeilisi siirtää niin, että eetu nukkuis pienet päikkärit alkuillasta ja meniskin nukkumaan vasta joskus myöhemmin, esim. kymmeneltä. Näin me kyllä menetettäis miehen kanssa yhteiset illat. Toisaalta Eetu saattais alkaa nukkumaan vähän pidempään, mutta en mä sitä niin kaipaa. Ei mua haittaa herätä kuudelta :D Vaikeeta. Voiku ois joku joka kertois vaan mitä tehdä. En jotenki saa aikaseks soitettuu sinne neuvolaankaan. Nehän jo lupaili meille sitä perhetyöntekijää, joka auttais noissa uniasioissa. Jotenki tuntuu, että jos se perhetyöntekijä tulee tänne, niin me oltais jotenki epäonnistuneita vanhempina. Ei se ihan niin taida kuitenkaan mennä :D

Uuden koiran kanssa on menny ihan kivasti, vaikka ongelmiakin on ilmennyt. Tänään kun ukon kaveri tuli kylään, niin Rekku ei päästänyt sitä sisään. Yritin puhua sille ja näyttää, että se tyyppi on ihan ok, mutta ei, koira vaan murisi ja seisoi edessä. Lopulta huusin ukon paikalle kesken Eetun nukuttamisen ja Rekku lopetti murinan, kun miehet paiskas kättä keskenään. Kiva, pitääks mun nyt sit rynnätä halaamaan tai kättelemään jokaista vierasta, jotta Rekku hyväksyy ne? :D Täytyy ehkä alkaa selvittämään, miten tuollaisesta ongelmakäytöksestä voi päästä eroon. Varattii terveystarkastus ja rokotusaika 7.12 (veronpalautukset on sillon tullu) viimeistään sillon voi kysästä eläinlääkäriltä sitte :)

Tää lähtis nyt suihkun kautta petiin. Siellä eetu valtaa ukon paikan, joten ukko saa jälleen kerran tyytyä sohvaan :D

 

Henna ja Eetu